Kiinteistökehitys

Suhola-yhtiöt kehittää ja konseptoi

Kiinteistökehitys tuo arvoa omistajalle ja sijoittajalle.

Kiinteistökohteiden kehitys ja konseptointi nostaa niiden arvoa nykyiselle omistajalle ja auttaa ostajaa tai sijoittajaa hahmottamaan kohteiden käyttö- ja tuottomahdollisuuksia. Suhola-yhtiöillä on vuosien kokemus ja osaaminen kiinteistökehityksestä Etelä-Suomen alueella.

Panostamme siihen, että sekä kiinteistön nykyinen omistaja että sen mahdollinen ostaja ovat tekemämme työn jälkeen tyytyväisiä ja saavat selvää hyötyä. Tavoitteenamme on kiinteistön arvon nousu, kannattava kiinteistöliiketoiminta ja kiinteistöjen kehittäminen käyttäjien, omistajien ja sijoittajien vaatimusten mukaisesti.

Palvelumme

Meillä on vuosien kokemus kiinteistöjen kehittämisestä, myymisestä, ylläpidosta ja manageroinnista. Vaikka jokainen kohde ja projekti on erilainen, nämä vaiheet kehityksessä yleensä käydään läpi.

palvelut_2

Toimintamallimme

Olemme olleet mukana vuodesta 1995 noin 2 000 asunnon ja lähes sadan kiinteistön kehittämisessä Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella. Tällä hetkellä hallinnoimme ja vuokraamme omistamiamme yli 300 vuokra-asuntoa ja kymmeniä toimitiloja Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Imatralla. Meille on tärkeää asiakkaidemme saama etu. Siksi palvelemme huolella ja vastuullisesti ja tuomme aina mukaan kokemuksemme, osaamisemme ja verkostojemme tuoman edun.

roolit_3

Toimintamme perusta kiinteistökehityshankkeissa

  • Olemme hankkeen kokoonpanija ja hoidamme prosessin alusta loppuun
  • Yhdistämme omistajien, käyttäjien ja sijoittajien tarpeet niin, että hankkeen lopputulos luo arvoa kaikille osapuolille
  • Organisoimme kehittämishankkeen
  • Etsimme hankkeeseen oikeanlaiset ja tarvittavat resurssit
  • Selkeytämme hankkeen osapuolten roolit ja vastuut
  • Etsimme myytäville kohteille sijoittajat ja käyttäjät
  • Voimme toimia myös itse sijoittajana

Ota yhteyttä

Sami Santalahti
Puhelin: 040 835 7380
Sähköposti: sami.santalahti@suhola-yhtiot.fi