Vuokra-asunnot Kouvola ja Kotka

Suhola-yhtiöiden vuokra-asunnot

Viihtyisät vuokra-asunnot Kouvolasta tai Kotkasta kaikkiin elämänvaiheisiin: sinkulle, pariskunnalle, opiskelijalle, eläkeläiselle tai kakkosasuntoa tarvitsevalle etätyöntekijälle.

Parhaat vuokra-asunnot Kouvolasta tai Kotkasta löydät meiltä! Meillä on tarjolla noin 300 vuokra-asuntoa, pääasiassa yksiöitä ja kaksioita. Haluamme tarjota kaikille asukkaillemme laadukasta ja viihtyisää vuokra-asumista. Panostamme siihen, että asunnot ja koko kiinteistö yhteistiloineen ja pihapiireineen ovat tyylikkäät ja siistit.

Vuokra-asunnot Kotka Kouvola | Suhola-yhtiöt

Mukava, remontoitu vuokra-asunto sinulle

Erikokoisista vuokrakodeistamme oman asunnon voi löytää niin sinkku kuin pieni lapsiperhe, opiskelija tai eläkeläinen, tai vaikka etätöitä tekevä.

Lähes kaikissa kohteissamme on tehty perusteellinen remontti, jonka yhteydessä kodit on remontoitu nykyajan tarpeita vastaaviksi ja viihtyisiksi. Samalla olemme uudistaneet myös kylpyhuonetilat sekä keittiöt koneineen.

Vuokra-asunnot Kotka | Suhola-yhtiöt
Vuokra-asunnot Kotka | Suhola-yhtiöt

Viihtyisä olohuone ja kuntoilutilat asukkaiden käytössä

Kaikissa kohteisamme on viihtyisät yhteiset tilat, joihin voit mennä oleskelemaan ja tapaamaan muita asukkaita. Asukkaat saavat varata tiloja myös vaikka pieniä perhejuhlia varten.

Olemme halunneet panostaa asukkaiden hyvinvointiin myös rakentamalla tiloihin yhteisiä kuntoiluhuoneita – asuessasi vuokrakodissamme sinun ei tarvitse lähteä erikseen kuntosalille!

Rentouttavia saunavuoroja, helppoja pyykkipäiviä

Jokaisessa talossa on yhteissauna, joista voit varata oman saunavuoron. Lisäksi voit löylytellä kerran viikossa naisten tai miesten vuorolla ns. ”lenkkisaunassa”.

Kaikissa taloissamme on myös pyykkitupa ja kuivaushuone, joiden käyttö on asukkaille ilmaista.

Useimmissa taloissa on hissi. Kouvolassa vuokraan sisältyy myös ilmainen internetyhteys.

Vuokra-asunnot Kotka | Suhola-yhtiöt
Vuokra-asunnot Kotka | Suhola-yhtiöt

”Lasten kasvettua ja muutettua kotoa asuinneliöt vaihtuivat yksinasujalle sopivan kokoiseen ja edulliseen vuokra-asuntoon. Yhteisöllisyys on hienoa – halutessa voi seurustella yhteistiloissa muiden asukkaiden kanssa. Sijainti on loistava ja kesällä kaunis!"

Minna

Vuokrakohteemme Kotkassa ja Kouvolassa

Löydät kunkin sivun tiedoista, onko kohteessa vapaina vuokrattavia asuntoja vai ei. Voit myös katsoa vapaiden kohteiden listauksen Kotkassa ja Kouvolassa.

Meillä on muutamia vuokrakohteita myös Imatralla ja Lahdessa – ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tietää niistä lisää!

Laadukkaista kohteistamme löytyy helposti juuri sinun tarpeisiisi sopiva koti!