Asunto Oy Koskenrinteen Loisto, Närhintie 2

Närhintie 2, D-talo, Kotka

Asunto Oy Koskenrinteen Loisto, Närhintie 2
Asunto Oy Koskenrinteen Loisto, Närhintie 2

Vapautuvat vuokra-asunnot

Kiinteistössä ei tällä hetkellä ole vapaita asuntoja, mutta jos haluat liittyä jonotuslistalle, täytä asuntohakemuslomake.

Kiinteistössä ei tällä hetkellä ole vapaita asuntoja, mutta jos haluat liittyä jonotuslistalle, täytä asuntohakemuslomake.

Loistokoti Kotkassa, Langinkosken lähellä

Asunto Oy Kotkan Koskenrinteen Loisto sijaitsee Langinkosken kuohujen ja luonnonsuojelualueen sekä historiallisen keisarillisen kalastusmajan läheisyydessä, rauhallisella omakotitaloalueella. Täällä nautit vuokra-asumisesta luonnon äärellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähin päivittäistavarakauppa on noin 300 metrin päässä, ja palvelulinja poimii kaupunkiin haluavat kyytiin ihan talon pihalta.

Asunnot

Loiston vuokrakodit on ensisijaisesti tarkoitettu yli 55-vuotiaille asukkaille. Talossa on hissi ja jokaisessa asunnossa oma parveke metsänäkymällä. Talon alakerrassa on sauna, josta voit varata oman saunavuoron. Kerran viikossa voit nauttia löylyistä myös naisten tai miesten omalla saunavuorolla esimerkiksi kävelylenkin jälkeen. Kun pyykkipäivä koittaa, pyykkituvan ja kuivaushuoneen käyttö on sinulle ilmaista.

Halutessasi voit tilata ateria-, siivous- ja kotihoidon palveluja samassa pihapiirissä sijaitsevalta Palvelutaloyhdistys Koskenrinteeltä.

Liikenneyhteydet ja vapaa-aika

Alueelta on hyvät kulkuyhteydet bussilla ja omalla autolla Kotkan keskustaan (6 km), Karhulaan ja Jumalniemen ostoskeskukseen (4 km) sekä Prisman kauppakeskukseen (4 km). Palvelulinja pysähtyy talon pihalla.

Vapaa-ajallasi voit halutessasi osallistua erilaiseen kerho- ja viriketoimintaan Koskenrinteen kerhotiloissa. Jos haluat lähteä kuntoilemaan Hyvinvointikeskus Huumaan, sinne on matkaa 1,5 km.

PELASTUSSUUNNITELMA

KYSY LISÄÄ

Merja Piiparinen
Puh. 0400 705 079
merja.piiparinen@suhola-yhtiot.fi

VUOKRAT

AsuntotyyppiKoko m2Vuokra/e/kkMuut maksut/kk
1 h + kk31-35391,74-453,35Vesi 12 e/hlö
1 h + k33,5-35,5413,70-459,76Vesi 12 e/hlö
2h + k40,5-43498,29-559,63Vesi 12 e/hlö