Kiinteistö Oy Kotkan Ruununmaankatu 8

Ruununmaankatu 8, Kotka

Vuokra-asunnot Kotka | Suhola-yhtiöt
Vuokra-asunnot Kotka | Suhola-yhtiöt

Vapautuvat vuokra-asunnot

Kiinteistössä ei tällä hetkellä ole vapaita asuntoja, mutta jos haluat liittyä jonotuslistalle, täytä asuntohakemuslomake.

Kiinteistössä ei tällä hetkellä ole vapaita asuntoja, mutta jos haluat liittyä jonotuslistalle, täytä asuntohakemuslomake.

Kiva vuokrakoti Kotkassa sinkuille, parikunnille tai opiskelijoille

Tämä ihastuttava kerrostalo sijaitsee rauhallisella, puistomaisella alueella Hovinsaaren kaupunginosassa, Kotkan keskustan palvelujen läheisyydessä. Täällä nautit mukavasta merellisestä asumisesta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kotkan keskusta on vain noin 2 km:n päässä, ja Paimenportin junapysäkille on 850 metrin kävelymatka. Lähin päivittäistavarakauppakin on vain 300 metrin päässä.

Asunnot

Talon yksiöt ja kaksiot ovat oivallisia koteja esimerkiksi Kotkassa tai Kouvolassa työssäkäyvälle sinkulle tai opiskelijalle. Osa asunnoista on kauttaaltaan remontoitu vaalein sävyin. Kaikissa asunnoissa on oma parveke, ja alimman kerroksen asunnoissa kiva pihaterassi. Jokaisessa kerroksessa on myös yhteiset oleskelutilat parvekkeineen. Kulkemista helpottaa hissi.

Asukkaiden käyttöön on remontoitu mukavat, yhteiset kerhotilat. Alakerrassa on uudistettu ja viihtyisä sauna, josta voit varata itsellesi löylyttelyvuoron. Kerran viikossa ovat myös naisten ja miesten omat saunavuorot. Mukavuutta pyykkipäiviin tuovat talopesula ja kuivaushuone, joita voit käyttää ilmaiseksi.

Liikenneyhteydet ja vapaa-aika

Läheiseltä pysäkiltä kulkee linja-autoja arkisin 10 minuutin välein Kotkan keskustan ja Karhulan suuntaan. Paikallisjunat kuljettavat työmatkalaisia Kouvolan suuntaan 850 metrin päässä olevalta Paimenportin seisakkeelta.

Vapaa-ajalla voit nauttia myös vaikka kävelylenkeistä meren rannalla. Vain noin 2,5 km:n päässä on myös Merikeskus Vellamo näyttelyineen.

PELASTUSSUUNNITELMA

KYSY LISÄÄ

Merja Piiparinen
Puh. 0400 705 079
merja.piiparinen@suhola-yhtiot.fi

VUOKRAT

AsuntotyyppiKoko m2Vuokra/e/kkMuut maksut/kk
1 h + kk32-33400,32-421,08Vesi 18 e/hlö
1 h + tupakeittiö38469,68-479,56Vesi 18 e/hlö
2h + kk40-43496,40-526,75Vesi 18 e/hlö