Takapellontie 12, 48400 Kotka

Takapellontie 12, Kotka

Kiinteistö Oy Kotkan Takapellontie 12
Kiinteistö Oy Kotkan Takapellontie 12

Viihtyisä rivitalo lähellä Sutelan liittymää ja Prismaa

Nämä viihtyisät rivitalokodit omalla, uudella terassipihalla sijaitsevat Kotkan Lankilan kaupunginosassa, puistomaisella alueella, lähellä Kymijoen varren ulkoilumaastoja. Kauppakeskus Prisma sekä pikavuoropysäkki Helsingin ja Haminan suuntaan ovat vain pienen kävelymatkan päässä.

Lähellä ovat myös Aittakorven palvelut, ja XAMK:n Metsolan kampukselle on matkaa alle 3 km. Näissä kodeissa viihtyvät niin opiskelijat, pariskunnat, pienet perheet kuin vaikka etätöitä tekevät!

Asunnot

Osa asunnoista on täysin remontoitu vaalein sävyin. Kaikissa asunnoissa on uusi, pieni terassi, jossa on mukava istuskella kesäisin. D-talossa on uudistettu ja viihtyisä sauna vilvoitteluterasseineen. Voit varata itsellesi oman saunavuoron tai käydä ”lenkkisaunassa” naisten tai miesten omalla vuorolla kerran viikossa.

Pyykkipäiviä helpottavat D-talossa olevat talopesula ja kuivaushuone, joiden käyttö on ilmaista. Talossa on myös yhteiset, viihtyisät kerhotilat asukkaiden käyttöön.

Liikenneyhteydet ja vapaa-aika

Linja-autoja kulkee noin 3 kertaa tunnissa Kotkan keskustan (8 km) ja Karhuvuoren suuntaan. Sutelan liittymästä pääset helposti ja nopeasti Helsinkiin ja Haminan suuntaan.

Vapaa-ajalla voit piipahtaa vaikka läheiselle keilahallille, tai nauttia mahtavista ja kauniista ulkoilumaastoista kävellen tai pyöräillen Kymijoen vartta pitkin.

KYSY LISÄÄ

Puh. 010 389 6000 (arkisin klo 8.30-16)
asunnot@newsec.fi

VUOKRAT

AsuntotyyppiKoko m2Vuokra/e/kkMuut maksut/kk
1 h + kk29,5367,87-397,96Vesi 18 e/hlö
2h + kk40501,20-511,20Vesi 18 e/hlö