Vasikkaniementie 1-3, 48310 Kotka

Vasikkaniementie 1-3, Kotka

Mussalon Luhtiranta / Kiinteistö Oy Puusoppi
Mussalon Luhtiranta / Kiinteistö Oy Puusoppi

Tyylikäs vuokrakoti arvostetulla alueella, meren rannalla

Vasikkaniementien luhtitalot sijaitsevat meren läheisyydessä, arvostetulla Mussalon asuinalueella. Tämä kohde on oivallinen esimerkiksi sinkulle, parille, opiskelijalle tai sinulle, joka kuljet päivittäin töihin Helsinkiin ja haluat nauttia vapaa-ajallasi merellisestä ympäristöstä.

Talon viihtyisällä, U:n mallisella piha-alueella on mukava oleskella kesäisin ja vaikka grillata. Päivittäistavarakauppa sekä liikuntatilat joogan, parkourin ja telinevoimistelun harrastajille ovat vain pienen kävelymatkan päässä.

Asunnot

Kaikki talon asunnot on remontoitu vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Lattiat ovat laadukasta pähkinälaminaattia ja seinäpinnat on maalattu harmonisen vaaleiksi. Keittiöissä on uusitut kalusteet ja koneet. Kylpyhuoneet on kauttaaltaan laatoitettu ajattoman sävyisillä laatoilla.
Kolmioissa on saunat, joissa on uusitut lauteet ja sähkökiuas. Talossa on myös yhteinen sauna, josta voit varata oman vuoron. Lisäksi voit halutessasi käydä kerran viikossa ”lenkkisaunassa” naisten tai miesten vuorolla.

Liikenneyhteydet ja vapaa-aika

Nämä vuokrakodit sijaitsevat erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kotkan keskusta palveluineen on 6 km:n päässä ja XAMKin Metsolan kampus 3 km:n päässä. Jos sinulla ei ole omaa autoa, pääset bussilla sekä Kotkan keskustaan että Prisman kauppakeskuksen suuntaan/Sutelan liittymään (lähin bussipysäkki Helsinkiin) päivällä n. 15 minuutin, iltaisin ja viikonloppuisin noin 30 minuutin välein.
Turvallisia kevyen liikenteen väyliä pitkin on myös mukava pyöräillä ihaillen tien molemmin puolin avautuvaa merimaisemaa. Myös Karhuvuoren liikuntamahdollisuudet ja palvelut ovat lähellä.

KYSY LISÄÄ

Puh. 010 389 6000 (arkisin klo 8.30-16)
asunnot@newsec.fi

VUOKRAT

AsuntotyyppiKoko m2Vuokra/e/kkMuut maksut/kk
1 h + tk + kph24380,81Sähkö 22 e/kk
Vesi 22 e/hlö
2 h + kk + kph + vh48556,93/567,24Sähkö 28 e
Vesi 22 e/hlö
3 h + kk + sauna68713,94/723,99Sähkö 48 e
Vesi 22 e/hlö