Mussalon Luhtiranta / Kiinteistö Oy Puusoppi

Vasikkaniementie 1-3, Kotka

Mussalon Luhtiranta / Kiinteistö Oy Puusoppi
Mussalon Luhtiranta / Kiinteistö Oy Puusoppi

Vapautuvat vuokra-asunnot

Kiinteistössä ei tällä hetkellä ole vapaita asuntoja, mutta jos haluat liittyä jonotuslistalle, täytä asuntohakemuslomake.

Kiinteistössä ei tällä hetkellä ole vapaita asuntoja, mutta jos haluat liittyä jonotuslistalle, täytä asuntohakemuslomake.

Tyylikäs vuokrakoti arvostetulla alueella, meren rannalla

Mussalon Luhtiranta sijaitsee meren läheisyydessä, arvostetulla Mussalon asuinalueella. Tämä kohde on oivallinen esimerkiksi sinkulle, parille, opiskelijalle tai sinulle, joka kuljet päivittäin töihin Helsinkiin ja haluat nauttia vapaa-ajallasi merellisestä ympäristöstä.

Talon viihtyisällä, U:n mallisella piha-alueella on mukava oleskella kesäisin ja vaikka grillata. Päivittäistavarakauppa sekä liikuntatilat joogan, parkourin ja telinevoimistelun harrastajille ovat vain pienen kävelymatkan päässä.

Asunnot

Kaikki talon asunnot on remontoitu vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Lattiat ovat laadukasta pähkinälaminaattia ja seinäpinnat on maalattu harmonisen vaaleiksi. Keittiöissä on uusitut kalusteet ja koneet. Kylpyhuoneet on kauttaaltaan laatoitettu ajattoman sävyisillä laatoilla.
Kolmioissa on saunat, joissa on uusitut lauteet ja sähkökiuas. Talossa on myös yhteinen sauna, josta voit varata oman vuoron. Lisäksi voit halutessasi käydä kerran viikossa ”lenkkisaunassa” naisten tai miesten vuorolla.

Liikenneyhteydet ja vapaa-aika

Nämä vuokrakodit sijaitsevat erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kotkan keskusta palveluineen on 6 km:n päässä ja XAMKin Metsolan kampus 3 km:n päässä. Jos sinulla ei ole omaa autoa, pääset bussilla sekä Kotkan keskustaan että Prisman kauppakeskuksen suuntaan/Sutelan liittymään (lähin bussipysäkki Helsinkiin) päivällä n. 15 minuutin, iltaisin ja viikonloppuisin noin 30 minuutin välein.
Turvallisia kevyen liikenteen väyliä pitkin on myös mukava pyöräillä ihaillen tien molemmin puolin avautuvaa merimaisemaa. Myös Karhuvuoren liikuntamahdollisuudet ja palvelut ovat lähellä.

PELASTUSSUUNNITELMA

KYSY LISÄÄ

Sisko Hiltunen
Puh. 0400 579 235
sisko.hiltunen@suhola-yhtiot.fi

VUOKRAT

AsuntotyyppiKoko m2Vuokra/e/kkMuut maksut/kk
1 h + tk + kph24378,92Sähkö 21 e/kk
Vesi 21 e/hlö
2 h + kk + kph + vh48554,16/564,42Sähkö 27 e
Vesi 21 e/hlö
3 h + kk + sauna68710,39Sähkö 48 e
Vesi 21 e/hlö