Suhola-yhtiöiden tarinaa

Suhola-yhtiöt pitää huolta asukkaista, kiinteistöistä ja ympäristöstä

Suhola-yhtiöt on perheyritys, jonka juuret ulottuvat 1970-luvulle. Yrityksen perustajalla, Hannu Suholalla, oli kova polte kiinteistönvälitysalalle jo parikymppisenä. Laillistetun kiinteistönvälitystoiminnan sai siihen aikaan kuitenkin aloittaa vasta, kun ikää oli 24 vuotta.

Hannu aloitti työt ensin Kouvolassa, ja sitten omassa toimistossa merellisessä kotikaupungissaan Kotkassa. HS-Välitys Oy, jonka ympärille nykyinen Suhola-yhtiöt on rakentunut, perustettiin 1995

Kiinteistösijoittamisesta Hannu kiinnostui 2000-luvulla. Yritys osti vuokra-asuntoja, remontoi ne perinpohjin ja myi sitten eteenpäin. Asuntoja hankittiin Kotkan lisäksi Forssasta, Heinolasta, Kouvolasta, Imatralta ja Lahdesta.

Kiinteistönvälityksestä kerrostalojen hankintaan

2000-luvun puolessavälissä Hannu kumppaneineen kiinnostui kokonaisista kerrostalokohteista, ajatuksena kunnostaa ne täysin ja aloittaa laadukkaiden vuokra-asuntojen tarjoaminen. Pian yhtiö luopuikin perinteisestä kiinteistönvälityksestä ja keskittyi kohteiden hankintaan, kunnostamiseen ja asuntojen vuokraukseen.

Yhtiön päämääränä oli tarjota asukkailleen jotain enemmän, kuin perinteisesti. Kohteisiin rakennettiin mm. viihtyisiä, kauniisti sisustettuja yhteisiä olohuoneita sekä kuntoilutiloja.

Rohkeita päätöksiä yhtiössä tehtiin myös ostamalla kohteita, jotka olivat jopa purku-uhan alla. Niistäkin yhtiössä kunnostettiin ennakkoluulottomasti viihtyisiä ja toimivia vuokrakoteja, säästäen samalla luonnonvaroja ja energiaa.

Vuokrakoteja kaikkiin elämänvaiheisiin

Suhola-yhtiöt tarjosi tyylikkäitä, laadukkaita ja viihtyisiä vuokrakoteja kerros- ja rivitaloissa ihmisten kaikkiin elämänvaiheisiin. Kotkassa ja Kouvolassa olevissa kohteissa oli yhteensä yli 300 asuntoa vuonna 2022.

Suhola-yhtiöiden vuokrakodeista oman kotinsa löysivät lukuisat opiskelijat, lapsiperheet, ikäihmiset ja kakkosasuntoa etätöiden takia tarvitsevat. Yksityisten asukkaiden lisäksi myös monet liikematkalaiset löysivät Suhola-yhtiöiden vuokrakodit.

Asuntojen vuokraus ja isännöinti siirtyi 1.6.2022 alkaen Newsec Asset Management Oy:lle

Meille on tärkeää

Vuokra-asunnot Kouvola | Suhola-yhtiöt

Välittäminen

Välitämme asukkaista ja asuinympäristöstä huolehtien, että kodit ja pihat ovat tyylikkäitä ja siistejä.

Vuokra-asunnot Kotka | Suhola-yhtiöt

Yhteisöllisyys

Tuemme yhteisöllisyyttä tarjoamalla asukkaillemme yhteisiä tiloja yhdessäoloon ja kuntoiluun.

Vuokra-asunnot Kouvola | Suhola-yhtiöt

Lähestyttävyys

Olemme helposti tavoitettavissa, ja asukkaita palvelevat ystävällisesti aina tutut ihmiset.

Vuokra-asunnot Kouvola | Suhola-yhtiöt

Ekologisuus

Olemme kunnostaneet asuinkäyttöön myös vanhempia taloja, luonnonvaroja ja energiaa säästäen.